Huawei Ascend G7 reserveren

huawei-ascend-g7-resolutieNatuurlijk wacht u vol spanning op de Huawei Ascend G7, gelukkig kunnen wij u melden dat dezer nieuwe smartphone binnenkort op de Nederlandse markt beschikbaar zal worden. Naar verwachting kunt u het toestel eind 2014 in de Nederlandse winkels kopen, maar als u er zeker van wilt zijn dat u het toestel dan ook echt hebt, raden wij u aan om het alvast te reserveren. Het reserveren van uw Huawei Ascend G7 heeft over het algemeen veel voordelen. Zo weet u door te reserveren bijvoorbeeld zeker dat u het toestel als één van de eerste in handen hebt. Daarnaast krijgt u vaak ook korting of een leuk cadeautje (zoals een luxe hoesje) op het moment dat u een pre-order plaatst.

Huawei Ascend G7 abonnement

Het is op dit moment al mogelijk om de Huawei Ascend G7 te reserveren, in de vergelijker hieronder ziet u de actuele, lage prijzen van dit nieuwe Huawei Ascend G7 cameraChinese toestel. Klik op ‘Bekijken’ om de aanbieding nader te bekijken en eventueel uw Huawei Ascend G7 direct te reserveren. Hieronder ziet u ook meteen de beste aanbiedingen die er op dit moment zijn, het is dus vrijwel een onmogelijke opdracht om een nog lagere prijs te vinden!

[daisycon_telecom mediaid=”224538″ amount=”10″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”506″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Huawei Ascend G7 release

Het is op dit moment al wel duidelijk dat de Huawei Ascend G7 in het assortiment van vrijwel alle Nederlandse aanbieders en providers zal plaatsnemen, naar verwachting gaat de verkoop van het toestel dan ook een gigantisch succes worden. Het is op dit moment alleen mogelijk om het toestel te reserveren in combinatie met een abonnement, als u het als los toestel wilt kopen zult u dus nog even moeten wachten. Een Huawei Ascend G7 abonnement hebt u al voor gemiddeld €16 tot €18, het toestel gaat los tussen de €295 en €345 kosten, de exacte prijs is echter nog niet bekend. Voor een lage (maandelijkse) prijs hebt u dus een gigantisch goede smartphone!