0

Huawei Ascend G7 officieel aangekondigd door Huawei

Ascend G7Er gingen al eerder geruchten dat Huawei op de korte termijn met een nieuwe budget-smartphone op de Nederlandse markt gaat komen, enkele dagen voor het IFA evenement in Berlijn is dit gerucht door Huawei definitief bevestigd. Gedacht werd dat de producent het nieuwe toestel pas tijdens het evenement aan zou gaan kondigen, echter heeft Huawei ervoor gekozen om dit toch eerder te doen. Het nieuwe paradepaartje van Huawei zal de naam ‘Huawei Ascend G7’ gaan krijgen, een budget-smartphone met maarliefst een 5.5-inch beeldscherm.

Aan de nieuwe smartphone is duidelijk te zien dat Huawei flink veel tijd heeft gestoken in het bedenken en uitwerken van het idee. Een prachtig afgewerkte metalen behuizing die daarnaast voorzien is van twee camera’s van zeer goede kwaliteit in combinatie met een 5.5-inch beeldscherm zorgt ervoor dat de Ascend G7 gemakkelijk kan concurreren met de andere smartphones die op dit op de markt zijn.

Huawei Ascend G7 specificaties

De Huawei Ascend G7 zal worden voorzien van een 13-megapixelcamera aan de achterkant en een 5-megapixelcamera aan de voorkant. Daarnaast is de camera ook voorzien van een BSI sensor, waardoor onder vrijwel alle lichtomstandigheden goede opnames en foto’s gemaakt kunnen worden met de smartphone.

1,2 GHz processor

De smartphone zal worden voorzien van een 1,2 GHz quad-core processor met maarliefst 2 GB werkgeheugen. Het intern geheugen zal standaard 16 GB bedragen, die valt uiteraard door middel van MicroSD geheugenkaarten nog verder uit te breiden.

4G op uw Ascend G7

Met de Huawei Ascend G7 kunt u gewoon gebruikmaken van het razendsnelle 4G netwerk in Nederland. Dit is redelijk uniek voor budget-smartphones, deze telefoons kunnen namelijk vaak alleen het 3G netwerk ontvangen. De nieuwe Huawei smartphone is ook geoptimaliseerd voor het toekomstige 4G+ (LTE+) netwerk waar KPN en Vodafone op dit moment mee bezig zijn, over een tijdje kunt u dat netwerk dus ook ontvangen op uw Huawei telefoon.

Huawei Ascend G7 prijs

De Huawei Ascend G7 krijgt een prijskaartje van slechts €299, dat is in vergelijking met de andere smartphones die op dit moment op de markt zijn en ongeveer dezelfde specificaties hebben bijzonder weinig. De releasedatum is nog niet exact bekend, naar verwachting komt het toestel eind 2014 op de Nederlandse markt. De Ascend 7 zal in 3 varianten verkrijgbaar worden, namelijk in het zwart, wit en goud. Natuurlijk kunt u ook een abonnement afsluiten bij deze smartphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *