Huawei Ascend G7 abonnement

Ascend G7Een tijdje geleden waren de smartphones van Huawei alleen nog maar verkrijgbaar in China, sinds enkele jaren kunnen consumenten dit toestel ook in Nederland aanschaffen. Binnen korte tijd zijn de smartphones van Huawei bijzonder populair geworden, providers en andere aanbieders hebben er daarom voor gekozen om smartphones van Huawei in combinatie met een abonnement aan te gaan bieden. Het voordeel van een Huawei Ascend G7 is dat deze een heel stuk goedkoper is dan wanneer u bijvoorbeeld een iPhone 6 of Samsung Galaxy Alpha in combinatie met een abonnement koopt.

Goedkoopste Huawei Ascend G7

Ondanks dat de Huawei Ascend G7 al een budget smartphone is en dat een abonnement daardoor niet heel duur is, wilt u natuurlijk zo min Huawei Ascend G7 abonnementmogelijk betalen voor uw Huawei Ascend G7 abonnement. In de vergelijker hieronder kunt u direct de laagste prijzen opvragen voor de nieuwe smartphone van Huawei. De prijzen die wij u tonen zijn altijd 100% actueel, aangezien wij de gegevens direct van de providers en aanbieders aangeleverd krijgen. In de vergelijker hieronder kunt u uw Huawei Ascend G7 abonnement geheel naar eigen wens samenstellen, u kiest dus zelf hoeveel belminuten, MB’s en SMS’jes u in uw bundel hebt. Het voordeel van het zelf samenstellen van uw Huawei Ascend G7 abonnement is dat u uiteindelijk een abonnement hebt waarvan u ook echt volledig gebruikmaakt, u hoeft dus nooit onnodig te betalen voor data dat niet wordt verbruikt.

[daisycon_telecom mediaid=”224538″ amount=”10″ subid=”” provider=”0″ mobiles=”506″ duration=”24″ programs=”all” minmob=”0″ maxmob=”1000″ minmin=”100″ maxmin=”500″ minint=”200″ maxint=”5000″ minab=”0″ maxab=”100″]

Huawei Ascend G7 los toestel

Denkt u toch niet zovaak gebruik te gaan maken van uw Huawei Ascend G7? Dan kunt u er ook voor kiezen om de smartphone als los toestel aan te schaffen. De losse prijs van de Huawei Ascend G7 is op dit moment nog niet helemaal duidelijk, maar dit zal tussen de €295 tot €345 gaan liggen. Natuurlijk kunt u later altijd nog een Sim Only abonnement afsluiten bij dit toestel. Vanaf eind 2014 kunt u dit toestel definitief in Nederland kopen, u moet dus nog wel even wachten. Natuurlijk kunt u ook gewoon een Sim Only abonnement afsluiten.